postcodedate


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Woorden van adviesOnline daten heeft gemaakt de wereld een kleinere plaats sinds vergadering dat speciale iemand hoe dichtbij of ver slechts een klik verwijderd is.

Indien een besluit om te proberen online dating, zijn hier enkele adviezen men moet niet vergeten langs de weg;

1. Neem het langzame

Er zijn een heleboel leuke mensen online, maar er zijn ook sommige slechte mensen die alleen van anderen profiteren. Om zeker te zijn of de persoon is een overeenkomend met voor echte of gewoon spelen is, is het beste op zoek naar inconsistenties. Als op elk exemplaar, is er een gevoel van twijfel of iets verkeerd, vervolgens zijn best om te stoppen en verder gaan.

2. Niet uitdelen voor contactadvertenties

Aangezien men niet enig idee wie deze persoon worden hoeft kan, is het best niet te geven geen persoonlijke informatie zoals achternaam, echte e-mailadres en telefoonnummers. Als de persoon een is overeenkomt met blijft druk over deze kwestie, is het best om ook stop contact maken met die persoon.

3. Vraag voor een foto

Sommige mensen zeggen het maakt niet uit wat er in de buitenkant, maar wat er in de persoon. Geloof het of niet fysieke verschijning is belangrijk. Voor de verificatie van de persoon een met online praten, is het het beste om te vragen voor een foto (postcode date chatten sms). Om veiligheidsredenen, het is best niet slechts een afbeelding maar in verschillende instellingen. Als deze persoon is niet in staat om dit te doen, dan moet men ook stop contact maken met deze persoon.

4. Ga door met de nodige voorzichtigheid

Verdienen het vertrouwen van de mensen niet 's nachts gebeurt. Door sommige tijd meer weten over deze persoon, zal men kunnen zien als dit kan op een verdere of beter af aan iemand anders.

5. Meet alleen als u klaar bent

Zelfs als een zekere mate van vertrouwen is vastgesteld, is het beste om alleen ontmoet wanneer men bereid is. Net als iemand voor het eerst ontmoet, moet men het langzame nemen.

6. Kies een openbare ruimte

Vr het ontmoeten van deze persoon, is het het beste om mensen te vertellen als vrienden en familie waar n gaat. In het belang van de veiligheid en beveiliging is het ook best te ontmoeten in een openbare plaats. Als er veel mensen die zijn rond, het veiliger zal in het geval de datum niet training is.
(postcodedate)
26 Maart 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60